» » » Foreldremøte – snakk om selvfølelse!

Foreldremøte – snakk om selvfølelse!

Høsten er tid for at personalet, lærere og foreldre samles! La neste foreldremøte bli en positiv opplevelse der voksne inspireres til å styrke barna!

 

Leidinni tilbyr foredrag og workshops til barnehager og skoler med tema selvfølelse.

  • En workshop knytter gruppa sammen og gir egenerfaring gjennom deltagelse
  • Et foredrag inspirerer og gir deltakerne verktøy for videre arbeid

 

Hvorfor er selvfølelse viktig?

Selvfølelsen virker som en «vaksine» når livet butter imot. Selvfølelsen bygges opp gjennom mange typer bekreftelse. På foredraget og workshopen lærer dere konkrete verktøy til hvordan dette gjøres på barnehagen, på skolen og hjemme.

 

Barn med god selvfølelse

  • har indrestyrt motivasjon
  • står opp for seg selv og andre
  • tar egne valg og setter grenser
  • sammenligner seg ikke med andre

Foredraget og workshopen holdes av meg, Therese Wee. Pedagog, gruppeleder og coach med utdanning innen psykisk helsearbeid, psykodrama, kunst og uttrykk.

 

Dette har tidligere deltagere sagt:

«workshopen var spennende og utfordrende. Vi som deltok ble nok bedre kjent med hverandre og litt tryggere på oss selv. Dette var en ny måte å organisere foreldremøtet på som Therese fikk til å fungere»

«Foredraget gav meg mye å tenke på. Jeg fikk konkrete verktøy jeg kan bruke i situasjoner der jeg tidligere har følt meg maktesløs med barna»

«Jeg hadde ikke tenkt å dra på foreldremøtet – jeg var skeptisk til opplegget. I ettertid er jeg glad for at jeg dro – jeg ble veldig inspirert»

 

Bestilling.

Prisen pr foreldremøte er 1200 kroner. Etter ønske varer opplegget mellom 45 og 90 minutter. Kontakt meg på telefon eller mail her.

Tema tilpasses målgruppen. Les mer på www.leidinni.no