Bestilling sendes til: therese@leidinni.no Eller ta kontakt for en uforpliktende samtale for å få vite litt mer.

Prisliste og tjenester

1. Kurs og workshops

Kurs og workshops passer for foreldre, studenter, organisasjoner og voksne som jobber med barn og ungdom. På foreldremøter, planleggingsdager og fagsamlinger. Les mer her

Prisen 2700 kroner og oppover, fra 90 min til hel dag.

Les tilbakemeldinger her.

2. Timer med coaching

Leidinni tilbyr individuell veiledning og coaching til barn, ungdom, voksne og familier – via telefon eller oppmøte.

Pris pr time 650,- 

3. Ulike treningsprogram for ditt indre!

Leidinni tilbyr tre ulike program for ungdom og voksne. Til barn tilbyr vi forenklede varianter og kunnskap til de voksne som støtte.

Våre tre program er:

4. Sorgbearbeiding

Etter Metoden for sorgbearbeiding © tilbyr Leidinni sorgbearbeiding individuelt og i gruppe.

Programmet for Sorgbearbeiding er et kurs i hvordan man bearbeider sin sorg etter dødsfall, separasjoner og andre tap. Kurset er utformet for å gi deg kunnskap om hvordan du kan forløse sorgen din slik at du igjen kan delta i livet fullt og helt. Programmet passer for ungdom og voksene.

Individuell bearbeiding

I en individuell sorgbearbeidingsprosess gir veileder instruksjoner og støtte, men det er du som gjør arbeidet. Kurset er en måte å formidle kunnskap og hjelp slik at du kan gjennomføre sorgarbeidet ditt på en trygg og målrettet måte.

Praktisk informasjon: Vi jobber sammen i 8 uker, enten ved personlig oppmøte eller på skype/facetime. Vi arbeider sammen 45 -60 minutter per uke. du må også påregne cirka 2 timer for hjemmeoppgaver.

Pris for hele prosessen inkl. bok og kursmateriell er 5200 kr. 

Les tilbakemeldinger her.

Bearbeiding i gruppe

Sorgbearbeiding i gruppe har mange fordeler. Vi jobber etter Metoden for sorgbearbeiding, et strukturert program der alle får muligheten til å bearbeide sine tap.

Praktisk informasjon: Den første kursdagen presenterer vi oss kort for hverandre. Deretter går vi gjennom kursopplegget, og deler ut kursmateriellet og bok. Avslutningsvis diskuterer vi hvordan vi kan støtte hverandre samt grupperegler.

Kurslengde 8 uker omfatter 8 møter á 2 timer, samt 1-2 timer for hjemmeoppgaver per kursdag.

Prisen pr person er 4100 kr ved minimum 6 deltakere. Hver deltaker får en arbeidsbok og kursmateriell.

4. Bøker om sorg

Sorgbearbeiding, en handlingsplan for følelsesmessig helbredelse ved separasjoner, dødsfall og andre tap. Svenska institutet for sorgbearbetning.

Pris 250,-

Tenkeboka, det blå hjertet, av Susanne 8 år. Boka viser Susannes usensurerte uttrykk for sorgen og smerten etter at hennes mamma døde. Boka kan hjelpe oss å forstå barns sorg. Uranus forlag.

Pris 99,-

Mamma tar ikke lenger telefonen, av Bente Christina Kaste, er en historie om å være 9 år og ha en mamma som skal dø. vi følger Bente gjennom 12 år helt til mamma dør. For Bente er det hestene som hjelper henne gjennom sorgen. Uranus forlag.

Pris 149,- 

Følg også med i nyhetsoversikten for kurstema og oppstart.