Bestilling sendes til: therese@leidinni.no Eller ta kontakt for en uforpliktende samtale for å få vite litt mer.

Prisliste og tjenester

INDIVIDUELLE TIMER

Veiledning – For foreldre, foresatte og deg som har ansvar for barn og unge. Du får støtte og verktøy i forhold til din situasjon. Vi hjelper deg med å se nye løsninger – med å forebygge og bearbeide psykiske sår.

Der barn og unge er motiverte tilbyr vi å jobbe direkte med dem. Her bruker vi kreative verktøy. Vi tar oppdrag for skoler og institusjoner som ønsker et kreativt tilbud for enkeltelever og grupper. 

Enkelttimer a 60 min • kr 680 ,- 

 

KUNST & COACHING

Maling og livsmestring – Vi kombinerer kreativt arbeid med psykisk helse. Dette opplegget er for barn og ungdom i grupper. Våre kunder er skoler, bibliotek, kulturarrangement, fritidsklubber, institusjoner, kommuner og fylker som ønsker å tilby aktiviteter med mening. Les mer her 

Pris fra 4000,- til 8000,- pluss utstyr og reise. 

 
KURS, WORKSHOPS OG FOREDRAG

Vi tilbyr workshops og foredrag for utdanningsinstitusjoner, skoler, barnehager, foreldregrupper og ungdomslag. Vanlige tema er: Hva er selvfølelse? Hvordan styrke selvfølelsen? Bli en motiverende voksen. Hvordan skape et inkluderende miljø? Hvordan bli følelsesmessig stek? Hvordan legge vonde hendelser bak seg? Vi lager opplegg spesielt til dere. 

Pris fra 1700,- for digitale foredrag til 2000,- for fysiske oppdrag 60 – 90 min (foreldremøter, personalmøter, undervisning etc.) Pris for hel dag 6100,- og 3200,- for halv dag  (fagdager, planleggingsdager etc).

Les tilbakemeldinger her.

 

ANDRE TJENESTER

Vi tar oppdrag for barnehager, skoler, organisasjoner, institusjoner og ulike lag for barn og ungdom. Vi tilbyr kreative opplegg på kunstverkstedet. Vi jobber med enkeltelever og små grupper. Her lærer elevene hva selvfølelse er og hva de kan gjøre for å styrke den. De lærer å bearbeide og uttrykke tanker og følelser kreativt.