» » » Livsmestring – Ungdomskurs i Trondheim

Livsmestring – Ungdomskurs i Trondheim

Postet i Ukategorisert | 0
Livsmestring er ikke noe du skal prestere. Livsmestring handler om at du skal bli kjent med deg selv og få de verktøyene du trenger for å håndtere motgang.

Livet består jo av opp og nedturer! Sorg og glede – Konflikt og enighet – Vennskap og vanskelige relasjoner. Oppi alt dette står du med følelsene dine. Hvordan skal du håndtere alt? Hva kan du gjøre selv?

Bli med på kurs!!

Gjennom fire kurskvelder lærer du viktige verktøy som hjelper deg til å forstå deg selv og til å håndtere følelsene dine. På kurset og mellom hver kurskveld får du nyttige øvelser. Trening gjør mester.

  1. Første kurskveld lærer du om SELVFØLELSE. Hva kan du selv gjøre for å få større tro på deg selv. 
  2. Andre kurskveld lærer du om REGULERING. Hvorfor du plutselig forandrer humør og hva du kan gjøre for å bli ditt gode selv igjen.
  3. Tredje kurskveld lærer du å BEARBEIDE FØLELSER. Når vi opplever vonde og vanskelige hendelser trenger vi å bearbeide dem.
  4. Fjerde kurskveld lærer du å lytte til deg selv og ditt eget indre veiledningssystem. Dette hjelper deg til å ta gode valg, sette grenser og bli kjent med din INDRE MOTIVASJON.

Grip sjansen!

På kurset er det plass til 6 ungdommer i alderen 13 til 18 år. Det er viktig at du kan møte opp alle fire kurskveldene og er villig til å jobbe med oppgavene mellom hver gang, ca ti min hver dag. For å delta på kurset må du også kunne følge med og i sitte i ro.

En måned etter siste kurskveld møtes gruppa igjen for dele erfaringer.

Praktisk informasjon:

Pris: 1000 kroner (vips til 90149706 eller få faktura på mail)

Tid:  Torsdager fra klokka 18 -19.30

  • 27. februar, 5. mars, 12. mars, 19. mars og 26. mars. Vi møtes også 23. april for å dele erfaringer en måned etter kurset.

Sted: Ormen langes vei 9, Ladehammeren.

Kurset holdes av Therese Wee som er utdannet pedagog med videreutdanning i psykisk helse, kust- og uttrykkspedagogikk, gruppeledelse og sorgbearbeiding. Med på laget har er også Linda Seifert som studerer gestaltterapi. For spørsmål og påmelding ta kontakt på telefon/sms til nr 90 14 97 06.