» » » Mini kurs – Selvfølelse og Toleransevinduet

Mini kurs – Selvfølelse og Toleransevinduet

Bli med på to viktige temakvelder. Dette er kunnskap som gjør at du forstår psykisk helse bedre. 

Akkurat som alle mennesker har en fysisk helse, har også alle mennesker en psykisk helse. Grunnlaget for en god psykisk helse ligger i selvfølelsen. Når selvfølelsen skades trenger vi verktøy for å reparere og bygge den opp. 

Når vi blir fysisk syk eller skadet, vet vi hva vi bør gjøre. De fleste av oss har mye kunnskap om forebygging og riktig behandling. Med psyken er vi ofte mer hjelpeløse. Gjennom disse to temakveldene ønsker jeg å gi deg trygghet og kunnskap i møte med livets opp og nedturer. 

 

1. Selvfølelse

Selvfølelsen er som et lite barn vi trenger å stelle godt med. Når vi gir selvfølelsen den rette oppmerksomheten skjer det mye bra med oss – og med dem rundt oss. Bli med på en temakveld der vi jobber aktivt med selvfølelsen og lærer om mental og psykisk helse.
Tid; Torsdag 4. november kl 18.00 – 20.30
Sted; Urds vei 4, 7033 Trondheim
Påmelding; Vipps til 90149706 kr 390,- med navn og tema.

2. Toleransevinduet

Både voksne og barn kan oppleve å bli dårlige utgaver av seg selv. Hvorfor skjer dette? Jo fordi vi har havnet utenfor toleransevinduet vårt. På denne temakvelden blir du bedre kjent med hvordan toleransevinduet fungerer, og hvordan du kan bruke toleransevinduet til å sette grenser og ta gode valg for deg og barna dine.
Tid; Torsdag 25. november kl 18.00 – 20.30
Sted; Urds vei 4, 7033 Trondheim
Påmelding; Vipps til 90149706 kr 390,- med navn og tema.

Temakveldene kan du ta for din egen del eller med tanke på barna dine. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte meg