Leidinni tilbyr 2 ulike pedagogiske program for ungdom og voksne. Våre metoder er konkrete og velutprøvde – Vi legger vekt på å formidle vår kunnskap gjennom tilstedeværelse og ærlighet.

 

BEARBEIDE er et 8 ukers program der du lærer Metoden for sorgbearbeiding™. Alle opplever vi små og store tap i livet. Dessverre vet de fleste lite om hvordan de skal håndtere de følelsesmessige påkjenningene. Dette programmet gir deg verktøyene du trenger.

Programmet består av 8 moduler. Du får veiledning hver uke med hjemmeoppgaver imellom. Veiledningen skjer over telefon, skype eller ved personlig møte en til en. Programmet kan også tas som kurs i gruppe, med oppstart hver høst og hvert nye år. Du kan også melde deg inn i vår facebookgruppe om sorg. Ta kontakt eller søk opp gruppen som heter: «BLI HEL»

 

BEARBEIDE er et program som passer for

  • Voksne som vil bearbeide egen barndom og oppvekst
  • Voksne som jobber med barn og ungdom
  • Voksne som søker kunnskap om sorgbearbeiding
  • Ungdom som strever etter vonde opplevelser

 

Hendelser som kan bearbeides er:

  • Mobbing og overtramp
  • Sykdom og funksjonstap, egen og andres
  • Skilsmisse og relasjonsbrudd
  • Skolebytte, flytting og andre endringer i livsmønster
  • Dødsfall

 

Gjennom programmet lærer du selv å bearbeide følelser og tanker knyttet til vonde eller vanskelige hendelser. Du får bedre forståelse for deg selv og kunnskap til å håndtere utfordringer senere i livet.

 

Bearbeide er et program som passer både ungdom og voksne. Kurset kan tas individuelt eller i gruppe. 

Pris for materiell og veiledning er samlet 5200,- 

 

 

Nøkkelen til balanse i følelseslivet er uttrykk!

Når vi utsettes for følelsesmessige påkjenninger trenger vi å uttrykke oss om det vi har opplevd. Det vi holder inne lagres og kan sette seg i kroppen som uro, slitenhet og humørsvingninger. Slik trenger du ikke å ha det!

 

 

Metoden for sorgbearbeiding – Kast bagasjen!

Leidinni jobber etter Metoden for sorgbearbeiding ™. Dette er et pedagogisk program der sorgen forløses. Gjennom prosessen kartlegger vi også hvilke tap du har opplevd i livet og hvordan du har feilaktig har lært å håndtere disse. Les mer her.

 

Tiden leger ikke automatisk alle sår

Det er en myte å tro at sorg forsvinner med årene. Ubearbeidet sorg forblir ubearbeidet til den bearbeides – Den tar energi, fyller hodet ditt med tanker og stjeler oppmerksomheten din. Gjennom Metoden for sorgbearbeiding™ kan du lege dine sår.

Leidinni tilbyr individuell veiledning i Metoden for sorgbearbeiding. ™ – Metoden egner seg for ungdom og voksne. Les mer her. For å hjelpe yngre barn med å bearbeide sorg, kan informasjon og kunnskap om sorg og sorgbearbeiding være nyttig. Les mer her 

Leidinni tilbyr også kurs og foredrag i Metoden for sorgbearbeiding™ 

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å få vite litt mer.