Leidinni tilbyr 3 ulike pedagogiske program for ungdom og voksne. Våre metoder er konkrete og velutprøvde – Vi legger vekt på å formidle vår kunnskap gjennom tilstedeværelse og ærlighet.

 

BEARBEIDE OGSE FREMOVER er et 12 ukers program der du lærer Metoden for sorgbearbeiding™ samt de 4 viktigste modulene for å bygge selvfølelse. 

Du får veiledning hver uke med hjemmeoppgaver imellom. Veiledningen skjer over telefon/skype eller ved personlig møte en til en.

Gjennom disse ukene får du erfaring og verktøy til å bearbeide vonde og vanskelige hendelser i livet. Det som har skjedd deg, som hindrer deg fra å leve livet ditt slik du ønsker, trenger å bli bearbeidet. Videre lærer du strukturerte metoder for å se fremover med tro på deg selv.

 

BEARBEIDE OG SE FREMOVER er et program som passer for ungdom og voksne. Prisen for materiell og individuell veiledning er 7800 kroner. 

 

 

 

Program bygger på veileders samlede kompetanse innen pedagogikk, psykisk helse, sorgbearbeiding og psykodrama. Veileder har over 20 års erfaring med å jobbe pedagogisk med barn, ungdom og voksne.

 

 

 

 

Bestilling sendes til: therese@leidinni.no

Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å få vite litt mer.