Leidinni tilbyr kurs og workshops som motiverer og inspirerer! Våre metoder engasjerer og bidrar til at hver enkelt og gruppa som helhet løftes!

Våre kunder er:

  • Utdanningsinstitusjoner, skoler og barnehager.
  • Organisasjoner og foreninger som jobber med barn og unge.
  • Foreldregrupper og ungdomsgrupper som ønsker påfyll.

 

Ta kontakt for å skreddersy et opplegg spesielt for dere, eller bestill et av våre populære tema under:

 

1. Hvordan skape et inkluderende miljø?

Det er en kunst å få en gruppe forskjellige mennesker til å samarbeide og utvikle seg i riktig retning. Et godt klima kommer dessverre ikke av seg selv. Inkludering er et tema der dere lærer å forebygge mobbing og utestengelse. Dere lærer også kontrete metoder for å skape et trygt og utviklende miljø.

 

2. Hvordan være en motiverende voksen?

Hvordan vi ordlegger oss har alt å si for hva vi oppnår med kommunikasjonen. Med riktig valg av ord kan vi løse konflikter, bygge opp selvfølelse og bidra til språkforståelse hos barn og unge. Å være en motiverende voksen handler om kommunikasjon og om å ta vare på seg selv som voksen. Dette er et tema som vil fylle den pedagogiske verktøyskassen til randen.

 

3. Kunnskap om sorg

Alle mennesker opplever selv vonde og vanskelige hendelser i løpet av livet. Vi møter også andre mennesker som har det vondt. Samfunnets forståelse av sorg er feilaktig og bygget på at sorg er et problem som skal løses. Med riktig kunnskap om sorg kan du møte både deg selv og andre på en trygg måte som hjelper.

 

Pris for kurs og workshops er 2700 og oppover, fra 90 minutt til hel dag.

Våre kurs og workshops passer for lærere, foreldre, trenere, studenter og andre som skal jobbe med barn og ungdom. Vi jobber gjennom teori og praktiske øvelser. 

Bestilling sendes til: therese@leidinni.no

Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å få vite litt mer.