Leidinni tilbyr 2 ulike pedagogiske program for ungdom og voksne. Våre metoder er konkrete og velutprøvde – Vi legger vekt på å formidle vår kunnskap gjennom tilstedeværelse og ærlighet.

 

SE FREMOVER er et 4 ukers program der du lærer metoder for å bygge opp selvtilliten og bli tryggere på deg selv. Du kan sammenligne verktøyene med en grunnmur, et fundament du kan bygge videre på. 

Programmet består av 4 moduler. Du får veiledning hver uke med hjemmeoppgaver imellom. Veiledningen skjer over telefon, skype eller ved personlig møte en til en.

 

De ulike temaene vi jobber med er:

  • Psykisk helse – Hvordan forstå sin egen psykiske helse?
  • Selvfølelse – Styrk grunnmuren.
  • Bearbeide – Hvordan legge ting bak seg?
  • Verdier og retning – Hva er viktig for deg nå og fremover?

 

Modulene bygger på hverandre. Hjemmeoppgavene i mellom må gjennomføres for å få fult utbytte av programmet. Når de fire modulene er fullført, jobber veisøker videre selv eller med veileder.

 

 

Se framover er et program som passer både ungdom og voksne. Programmet kan tilpasses barn ned i 10 års alderen – Vi kan også jobbe med grupper og skoleklasser. 

Pris for materiell og veiledning er 2600 kroner.

 

Se framover er et program som bygger på veileders samlede kompetanse innen pedagogikk, psykisk helse og sorgbearbeiding. Veileder har over 20 års erfaring med å jobbe pedagogisk med barn, ungdom og voksne.

 

 

Bestilling sendes til: therese@leidinni.no

Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å få vite litt mer.

Tekst og bilde eies av Therese Wee ©