Med et brennende engasjement for barn og unge

Leidinni ble etablert i 2015 av meg – Therese Wee. Jeg etablerte meg med et brennende engasjement for barn og unge, og med ønske om å bidra inn med en litt annen tilnærming til fagfeltet psykisk helse. Jeg har til nå vært så heldig å få jobbet med hundrevis av foreldre, studenter, lærere, barn og ungdommer gjennom virksomheten her.

Leidinni er et islandsk ord som betyr «på vei» eller «underveis». Ved å dra litt i ordet kommer den norske betydningen frem. Leid – inn – i. Bakgrunnen for å velge et islandsk navn, er at jeg som ungdom jobbet med å passe barn på Island. Betydningen av ordet Leidinni speiler virksomheten.

Min faglige bakgrunn er som pedagog. Jeg har videreutdanning i psykisk helse fra HIST, samt utdanning som kunst- og uttrykkspedagog og psykodrama gruppeleder fra NIKUT og TPI. Siden 2017 har jeg fordypet meg i sorg og traumer, og driver i tillegg virksomheten www.bearbeiding.no

Av arbeidserfaring har jeg jobbet flere år i barnehage som avdelingsleder og pedagog. Jeg har også jobbet mange år i skole og SFO som miljøterapeut og leder. På privaten er jeg gift og har tre barn på 17, 18 og 25 år.

Therese Wee

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva jeg kan hjelpe deg med