» » » Velkommen til temakvelder våren 2023

Velkommen til temakvelder våren 2023

Bli med og lær mer om psykisk helse – dette er kunnskap som er viktig både for egen del og for deg som har barn eller jobber med barn. Alle har en psykisk helse, men hvis vi ikke kan noe om den psykiske helsen kan vi heller ikke ta godt vare på den. På temakveldene får du kunnskap og verktøy som du kan ta i bruk med en gang. 

31. mars – «Bli kjent med følelsene»

På denne temakvelden lærer du hvordan du kan kan bli kjent med følelsene. Du lærer hvordan du kan møte dine egne og andres følelser på en god måte uten å undertrykke eller fortrenge følelsene. Du lærer hvordan du kan bli følelsesmessig trygg gjennom å øvelse. Dette er veien å gå for å få bedre selvfølelse. Kunnskapen om følelser er viktig for din egen del, og for deg som har barn eller jobber med barn.

14. april – «Bli kjent med toleransevinduet»

På denne temakvelden lærer du om toleransevinduet. Toleransevinduet er en modell som hjelper deg til å forstå hva som skjer når følelsene trigges og vi reagerer på uhensiktsmessige måter. På temakvelden lærer du hvordan vi kan komme tilbake i toleransevinduet og i balanse. Du lærer også hvordan du kan hjelpe deg selv og andre til å få et større toleransevindu. Når toleransevinduet utvides øker den psykiske kapasiteten. Denne kunnskapen er viktig både for din egen del, og spesielt hvis du omgås barn og ungdom.

Notatbok og pc

Praktisk info om temakveldene

Begge temakveldene er på fredagskvelder fra 18.00 – 20.00. Det blir enkel servering. Møt opp i god tid. Kjør opp Ladehammerveien og sving inn til venstre ovenfor Bartnes AS på Lade.  Pris for temakveldene er 200,- som vippses til nr 90149706. Påmeldingen er bindene.

Har du spørsmål? Ta kontakt